Gå til hovedindhold

Botilbud - Ane Staunings Vej 6-10

Er du over 18 år og har et udviklingshandicap eller nedsat funktionsevne i væsentlig grad, er et botilbud på Ane Staunings Vej måske lige noget for dig.

Billede af Ane Staunings vej med træer som forgrund
 • Læs op

Indhold

  Ane Staunings Vej er henvendt til dig over 18 år med et betydeligt udviklingshandicap, der gør, at du har behov for hjælp hele døgnet.

  Du får din egen lejlighed med adgang til fællesområder. Når du flytter ind, vil vi afholde en indflytningssamtale sammen med dine pårørende, sagsbehandler og eventuelle samarbejdspartnere. Efter tre måneder afholder vi desuden en opfølgningssamtale.

  Du får støtte og hjælp ud fra de behov, du har. det vil derfor være meget individuelt, hvilken type hjælp og støtte den enkelte beboer får. Eksempler på typer af hjælp kan være at få støtte til:

  • dagligdags gøremål
  • personlig hygiejne
  • at strukturere hverdagen
  • at komme til lægen
  • at komme på arbejde
  • at indgå i sociale fællesskaber 

  Du vil blive inddraget i hverdagsaktiviteter i det omfang, du har lyst og overskud til.

  Hvis du har lyst, kan du deltage i sociale fællesskaber sammen med de øvrige beboere. Det kan eksempelvis være:

  • mandagscafé
  • madklub 
  • diskoteksbesøg med ledsager

  Vi har stort fokus på at komme afsted til aktivitets- og beskæftigelsestilbud.
  Ofte tager vi på ture i weekenden, besøg hos familie, samvær med andre beboere mm. Vi laver også sæsonbetonede aktiviteter som fx påskejagt, Grøn Dag, årlig koloniferie mm.

  Du har mulighed for at spise aftensmad sammen med de øvrige beboere, hvis du har lyst. Du kan også nyde din mad hjemme i din egen lejlighed, hvis du foretrækker det. Vi tilbyder hver dag varm aftensmad, som leveres af det økologiske køkken på Ternevej.

  Der var ikke sparet på musikalske indslag, grillpølser, taler og ikke mindst brede smil, da botilbuddet på Ane Staunings Vej 6-10 for mennesker med udviklingshæmning på fineste manér indviede deres nye udeområde med nye flotte bålhytte og gynger.

  Borgmesteren holdt tale, Horsens Garden og Bo Young fyldte luften med festlig musik, alt imens der blev serveret grillpølser ad libitum for beboere og pårørende, som var mødt talstærkt op for at støtte op om det gode initiativ.

  Det er puljemidler, der har finansieret etablering af bålhytten og gyngerne, og hensigten er, at beboere kan få øget livskvalitet og mere socialt fællesskab blandt andet ved at kunne bruge udearealer til fællesaktiviteter. Med de nye gynger kan beboerne mærke suset og glæden af en god svingtur, og gyngerne er designet så også kørestolsbrugere kan have glæde af dem. Bålhytten giver mulighed for året rundt at kunne komme ud og nyde duften af et bål, få vind i håret og hygge omkring en gang snobrød, pandekager, eller hvad man nu skulle få lyst til.

  En dejlig eftermiddag fyldt med solskin og glade timer beboere, pårørende og medarbejdere imellem.

  Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med at anvende de nye flotte udearealer.

  Bålhytte Beboer på ASV Horsens Garden 

  For yderligere oplysninger kontakt:

  Afdelingsledere på Ane Staunings Vej 6-10:

  Faglig leder hus 10
  Nick Nielsen
  Telefon: 24 67 80 10

  Søren Frifelt Mortensen
  Telefon: 40 16 31 74 

  Tilsynsrapport styrelsen for patientsikkerhed