Gå til hovedindhold

Værdigrundlag

I Center for Handicap arbejder vi ud fra det hele menneske og arbejder med borgerens potentiale

14. dec. 2022
 • Læs op

Indhold

  I Center for Handicap tror vi på, at alle kan udvikle sig. Vores kerneopgave er at facilitere borgernes trivsel og selvstændige liv – med borgeren som vejviser. Mestring og trivsel er afgørende kernebegreber for at kunne leve selvstændigt. Fundamentet for at nå vores vision er sammen med borgeren at skabe modet og viljen til at gå nye veje. Målet er, at borgeren – med eget netværk som omdrejningspunkt – kan leve et selvstændigt og meningsfuldt liv.


  I Horsens kommune har vi 4 værdier – helhed, respekt, resultat, kvalitet

  I Center for Handicap fortolker vi dem således:

  • Helhed – vi vil arbejde helhedsorienteret og tværgående og fremstå som én enhed. Vi vil udvise forståelse og ansvarlighed overfor hinanden og overfor dem vi samarbejder med.
  • Respekt – Vi vil møde borgere, pårørende, kollegaer og samarbejdspartnere med respekt og åbenhed – og vi vil sikre troværdighed i alle handlinger.
  • Resultat – Vi vil arbejde resultatorienteret og effektivt, så vi når de mål vi sætter. Det er både de mål vi sætter med borgerne og de mål vi sætter med hinanden og vores samarbejdspartnere. Vi vil sikre en sund økonomi og sikre et højt serviceniveau.
  • Kvalitet – Vi levere ydelser af højest mulige kvalitet og god service gennem professionelt arbejde og kompetent kommunikation.